В Пловдив / Криминални / Заловиха 16-годишна да шофира дрогирана в Пловдив

Заловиха 16-годишна да шофира дрогирана в Пловдив

16-годишно момиче в Пловдив е заловено да шофира лек автомобил под въздействие на наркотични вещества, съобщиха от полицията. Неправоспособната тийнейджърка е засечена зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ в ранните […]

16-годишно момиче в Пловдив е заловено да шофира лек автомобил под въздействие на наркотични вещества, съобщиха от полицията. Неправоспособната тийнейджърка е засечена зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ в ранните часове на днешния ден при рутинна проверка в пловдивския квартал „Христо Ботев“, а тестът й с драг чек реагирал положително. Отказала е да даде кръвна проба за химически анализ. Отведена е за едно денонощие в Първо РУ и по случая се води бързо производство.

Междувременно, задържан е 22-годишен младеж, отнел велосипеда на момченце до детската железница на Младежкия хълм в Пловдив след заплаха и използване на физическа сила.

Полицаи от РУ-Стамболийски пък са арестували 15-годишен тийнейджър за домова кражба в село Йоаким Груево.  Крадецът е  отведен в Дом за временно  настаняване на непълнолетни и малолетни лица.

Източник: Darik.bg
Send this to a friend