Избори 2024

Водещи новини

Пловдивчанката Лилия Недева напуска Стефан Янев, за да се присъедини към Ива Митева

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Лилия Недева

Бившият народен представител от „Български възход“ – пловдивчанката Лилия Недева напуска партията на Стефан Янев. В социалните мрежи Лилия Недева съобщи, че се присъединява към коалицията „Заедно“ на Ива Митева и Любомир Каримански за предстоящите избори.

„В навечерието на изборната кампания, формацията няма структури, загуби доверието на коалиционните си партньори, липсва яснота кои са лицата на “Български Възход” по региони и чия номинация са.

Заявката за  диалог се превръща в опит за съглашателство със Статуквото!

Защото да твърдиш, че ще се явиш сам, а да допускаш “квоти” в листите си за формации от миналото и за корпоративен вот е съглашателство и признание, че не си изпълнил поетите обещания към хората, които те подкрепиха в изборите на 02.10.2022 г. и в работата на 48 – мия Парламент.

Предвид горното заявявам на г-н Янев, обществеността и гражданите на Пловдив, че отказвам да участвам в изборите на 02.04.2023 г. като кандидат на ПП “Български Възход”, но оставам с коалиционния партньор от Коалиция “Български възход”- Партия на Зелените в лицето на г-н Владимир Николов и се присъединявам към Коалиция ЗАЕДНО“, завършва изявлението си екс депутатката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив