МВР Пловдив с кръгла маса за предстоящите парламентарни избори 2023

Кръгла маса за провеждането на предстоящите парламентарни избори ще се проведе в МВР Пловдив. На срещата ще бъдат обсъдени мерките и начините за взаимодействие при подготовката и произвеждането на вота на  2 април 2023 г. с цел недопускане на нарушения на Избирателния кодекс. Поканени са областният управител Ангел Стоев, началниците на отдел „Борба с организираната престъпност“ и териториална дирекция „Национална сигурност”, административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратури в Пловдив, председателите на РИК 16 и РИК 17, представители на политически сили.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Парламентарни избори на 2 април 2023
Снимка: bTV

Кръгла маса за провеждането на предстоящите парламентарни избори ще се проведе в МВР Пловдив. На срещата ще бъдат обсъдени мерките и начините за взаимодействие при подготовката и произвеждането на вота на  2 април 2023 г. с цел недопускане на нарушения на Избирателния кодекс.

Поканени са областният управител Ангел Стоев, началниците на отдел „Борба с организираната престъпност“ и териториална дирекция „Национална сигурност”, административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратури в Пловдив, председателите на РИК 16 и РИК 17, представители на политически сили.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини