Пиян чужденец вилня в автобус на градския транспорт в Пловдив

Пиян чужденец вилня тази сутрин в автобус на градския транспорт в Пловдив. В 6.10 часа е получен сигнал от водач на шофьора на превозното средство, че мъжът, който бил във видимо нетрезво състояние, счупил чистачка и започнал да удря по стъклата в автобуса, съобщиха от МВР Пловдив. Извършителят е на 50 години, задържан е в Пето районно управление в града. Той е увредил още един автобус и маршрутка, счупвайки част от страничните и обзорни стъкла на превозните средства. Срещу мъжа се води бързо производство. Това не е първият подобен инцидент в града на тепетата. В началото на ноември тийнейджъри счупиха стъкло на автобус от градския транспорт. Преди време пък момче стреля с въздушна пушка по преминаващ по централен пловдивски булевард автобус на градския транспорт. И в двата инцидента по чудо нямаше пострадали.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 25

Пиян чужденец вилня тази сутрин в автобус на градския транспорт в Пловдив. В 6.10 часа е получен сигнал от водач на шофьора на превозното средство, че мъжът, който бил във видимо нетрезво състояние, счупил чистачка и започнал да удря по стъклата в автобуса, съобщиха от МВР Пловдив.

Извършителят е на 50 години, задържан е в Пето районно управление в града. Той е увредил още един автобус и маршрутка, счупвайки част от страничните и обзорни стъкла на превозните средства.

Срещу мъжа се води бързо производство.

Това не е първият подобен инцидент в града на тепетата. В началото на ноември тийнейджъри счупиха стъкло на автобус от градския транспорт.

Преди време пък момче стреля с въздушна пушка по преминаващ по централен пловдивски булевард автобус на градския транспорт.

И в двата инцидента по чудо нямаше пострадали.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни