Пенсионерите „Централен“ отбелязаха с тържество настъпването на Рождество Христово

С тържество членовете на Централния клуб на пенсионера отбелязаха идването на светлите коледни празници. Гости на събитието в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ №100 бяха зам.-кметовете на район „Централен“ Гергана Златкова и Фиданка Кацарева и секретарят Емил Саралийски. „От името на кмета на район „Централен“ г-н Георги Стаменов и от наше име Ви приветстваме с настъпването на Рождество Христово  и Ви желаем здраве, дръзновение и благоденствие. Весели празници и щастлива Нова година“, обърна се към пенсионерите зам.-кметът Фиданка Кацарева. Музикалният поздрав на децата от ОУ „Петър Берон“ донесе много коледно настроение, а дядо Коледа и организаторът на клуба Росица Лекова, която влезе в ролята на Снежанка, раздадоха подаръци на присъстващите. Десертът, който всички много харесаха, бе комплимент от „Торти Нико“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пенсионерите "Централен" отбелязаха с тържество настъпването на Рождество Христово

С тържество членовете на Централния клуб на пенсионера отбелязаха идването на светлите коледни празници. Гости на събитието в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ №100 бяха зам.-кметовете на район „Централен“ Гергана Златкова и Фиданка Кацарева и секретарят Емил Саралийски.

„От името на кмета на район „Централен“ г-н Георги Стаменов и от наше име Ви приветстваме с настъпването на Рождество Христово  и Ви желаем здраве, дръзновение и благоденствие. Весели празници и щастлива Нова година“, обърна се към пенсионерите зам.-кметът Фиданка Кацарева.

Музикалният поздрав на децата от ОУ „Петър Берон“ донесе много коледно настроение, а дядо Коледа и организаторът на клуба Росица Лекова, която влезе в ролята на Снежанка, раздадоха подаръци на присъстващите.

Десертът, който всички много харесаха, бе комплимент от „Торти Нико“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини