5 дни без „Синя зона“ в Пловдив по празниците

По случай коледните празници пловдивската „Синя зона“ ще е безплатна от 24 до 28 декември включително. Паркирането там няма да се заплаща и в първите два дни на 2023 година – 1 и 2 януари. От общинското предприятие „Паркиране и репатриране“ напомнят, че работното време на „Синя зона“ е от 08:30 до 18:30 часа в дните от понеделник до събота включително, но на официалните празници и свързаните с тях почивни дни престоят е безплатен. Община Пловдив призовава всички жители и гости на града – и шофьори, и пешеходци, да спазват правилата за безопасност на движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Синя зона, паркиране

По случай коледните празници пловдивската „Синя зона“ ще е безплатна от 24 до 28 декември включително. Паркирането там няма да се заплаща и в първите два дни на 2023 година – 1 и 2 януари.

От общинското предприятие „Паркиране и репатриране“ напомнят, че работното време на „Синя зона“ е от 08:30 до 18:30 часа в дните от понеделник до събота включително, но на официалните празници и свързаните с тях почивни дни престоят е безплатен.

Община Пловдив призовава всички жители и гости на града – и шофьори, и пешеходци, да спазват правилата за безопасност на движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини