От 15 до 17 септември в Тракия ще се проведе фестивалът Beerland

Този уикенд парк „Лаута“ ще е домакин на фестивала “Beerland” – 15-17 септември. Събитието се организира за втора поредна година с подкрепата на „Тракия“ – Костадин Димитров, Община Пловдив и Ясмина ЕООД. „С това събитие символично ще изпратим лятото, което в „Тракия” бе пъстро и разнообразно. Всички инициативи тази година преминават под мотото „50 години Тракия”, тъй като тази година се навършват 50 години от първата копка на най-младия пловдивски квартал”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Меломаните имат възможност да чуят на живо Б.Т.Р., Уикеда, Фанданго, Rock’n’roll Train – трибют на AC/DC, Катарзис, Хангар 42, Атолука блус картел. Много детски музикални школи ще се представят на голямата сцена на „Бироландия“. Специално за събитието пристигат едни от най-силните мъже на България, които ще се състезават в седмия кръг от националното първенство по силов многобой „Strongman” – те ще мерят сили в тричасов спектакъл в събота от 10:00 ч. За настроението на всички гости ще се погрижи страхотният водещ – Димитър Удо Ангелов. Разнообразие от първокласна бира на български и чуждестранни пивовари и вкусна храна ще съпътстват концертите в парка. Очакват ни целодневни забавления за малки и големи, релакс зона с безплатни хамаци, игри с награди, детски център, изложба на мотори, занаяти, […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
От 15 до 17 септември в Тракия ще се проведе фестивалът Beerland

Този уикенд парк „Лаута“ ще е домакин на фестивала “Beerland” – 15-17 септември. Събитието се организира за втора поредна година с подкрепата на „Тракия“ – Костадин Димитров, Община Пловдив и Ясмина ЕООД.

„С това събитие символично ще изпратим лятото, което в „Тракия” бе пъстро и разнообразно. Всички инициативи тази година преминават под мотото „50 години Тракия”, тъй като тази година се навършват 50 години от първата копка на най-младия пловдивски квартал”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Меломаните имат възможност да чуят на живо Б.Т.Р., Уикеда, Фанданго, Rock’n’roll Train – трибют на AC/DC, Катарзис, Хангар 42, Атолука блус картел. Много детски музикални школи ще се представят на голямата сцена на „Бироландия“.

Специално за събитието пристигат едни от най-силните мъже на България, които ще се състезават в седмия кръг от националното първенство по силов многобой „Strongman” – те ще мерят сили в тричасов спектакъл в събота от 10:00 ч.

За настроението на всички гости ще се погрижи страхотният водещ – Димитър Удо Ангелов.

Разнообразие от първокласна бира на български и чуждестранни пивовари и вкусна храна ще съпътстват концертите в парка.

Очакват ни целодневни забавления за малки и големи, релакс зона с безплатни хамаци, игри с награди, детски център, изложба на мотори, занаяти, фермерски продукти и вкусни десерти.

Входът на фестивала е свободен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив