Показват изложба от проектирането и изграждането на Тракия

Изложба „50 години „Тракия” ще бъде открита на 18.09.2023 г., понеделник, в 17:00 часа пред кметството на бул. „Освобождение” 63, съобщи кметът на най-младия пловдивски район Костадин Димитров. „Специална покана отправям към хората, участвали в проектирането и изграждането на квартала – проектанти, архитекти, инженери, енергетици, техници и всички, отдали част от живота и енергията си за нашия любим район. Ще се радвам да се видим и да чуем техните разкази и спомени”, заяви той и допълни: „Каня и жителите на „Тракия” да присъстват на събитието, на което ще звучи музиката на Биг бенд „Пловдив” и Духов оркестър „Пловдив”. Фотоизложбата съдържа исторически данни, ескизи и фотоси, свързани с проектирането, изграждането и развитието на „Тракия”. През тази година се навършват 50 години от първата копка на квартала и всички събития, преминават под знака на тази годишнина, припомни кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Костадин Димитров

Изложба „50 години „Тракия” ще бъде открита на 18.09.2023 г., понеделник, в 17:00 часа пред кметството на бул. „Освобождение” 63, съобщи кметът на най-младия пловдивски район Костадин Димитров.

„Специална покана отправям към хората, участвали в проектирането и изграждането на квартала – проектанти, архитекти, инженери, енергетици, техници и всички, отдали част от живота и енергията си за нашия любим район. Ще се радвам да се видим и да чуем техните разкази и спомени”, заяви той и допълни:

„Каня и жителите на „Тракия” да присъстват на събитието, на което ще звучи музиката на Биг бенд „Пловдив” и Духов оркестър „Пловдив”.

Фотоизложбата съдържа исторически данни, ескизи и фотоси, свързани с проектирането, изграждането и развитието на „Тракия”.

През тази година се навършват 50 години от първата копка на квартала и всички събития, преминават под знака на тази годишнина, припомни кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини