Избори 2024

Водещи новини

Организират празник под мотото „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“ в район Западен

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Живей активно - район Западен
Снимка: район Западен

Район „Западен“ – община Пловдив кани всички на празник под мотото „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“. Събитието ще се проведе на 24.09.2022 г. /събота/ от 10:30 часа, на обновената алея до Братската могила на бул. „Свобода“.

Официалното откриване е в 10,30 часа. Началото на събитието ще даде Димитър Колев – кмет на Район „Западен“. В 10:45 часа започва „Панаир на спорта и хвърчилата“, като присъстващите ще могат да се регистрират за участие в томбола. Предвидени са демонстрации по баскетбол от Академик Пловдив и по лека атлетика от СК „Актив“. Ще има и открит урок по DANCE FITNESS
DANCELO от Фитнес център „ Hammer gym“.

Програмата продължава в 12:15 часа с конкурс за здравословен начин на хранене „Семеен пикник“. Организаторите призовават всички присъстващи да донесат домашно приготвена здравословна храна, като по този начин ще имат шанс да спечелят награда. На празника ще присъства и победителят от седмия сезон на „Мастършеф“ Мария Жекова, която ще даде ценни съвети и ще оцени ястията. За най-запознатите с темата ще има викторина „Аз познавам здравословните храни“, предвидени са и подаръци.

В 13:00 часа ще се проведе модулът „Живей активно с домашния любимец“. Планирана е и викторина на тема „Спазвам правилата за движение по пътищата“. В събитието ще има и дегустация на здравословен шоколад „ГАЙО“. Кулминацията на празника е в 13:30 часа, когато ще бъде изтеглена и голямата награда – велосипед „SPRINT“.

Партньори на събитието са КТИ – “ХВЪРЧИЛО„ гр. Пловдив; СДРУЖЕНИЕ «КБН 7“; Паралелен свят сдружение с обществено полезна дейност, Гайо шоколад и магазин за спортни стоки Decathlon.

Спонсори са хотел „Niken“ – Пампорово, велосипеди SPRINT и детски център „Малката русалка“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив