Организират обществено обсъждане на пробива под Водната палата

До месец местната управа ще организира обществено обсъждане на пробива под Водната палата. Това стана ясно от думите на градоначалника на Пловдив Здравко Димитров. По думите му, съоръжението, което бе спряно по искане на съветниците от ГЕРБ и ДБ, все някога ще бъде реализирано, заради нуждата от разтоварване на трафика в района на Панаира. Южният обходен колектор е проектиран неправилно, предупреди кметът Здравко Димитров. Той обясни, че заради това изграждането на съоръжението ще се забави. Димитров съобщи още, че строежът на новия басейн Младост се очаква да започне скоро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Проект за пробив под Водната палата в Пловдив

До месец местната управа ще организира обществено обсъждане на пробива под Водната палата. Това стана ясно от думите на градоначалника на Пловдив Здравко Димитров. По думите му, съоръжението, което бе спряно по искане на съветниците от ГЕРБ и ДБ, все някога ще бъде реализирано, заради нуждата от разтоварване на трафика в района на Панаира.

Южният обходен колектор е проектиран неправилно, предупреди кметът Здравко Димитров. Той обясни, че заради това изграждането на съоръжението ще се забави.

Димитров съобщи още, че строежът на новия басейн Младост се очаква да започне скоро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни