Организират конференция „Мултифасетен поглед върху детското развитие“ в МУ Пловдив

Медицинският университет в Пловдив за шести пореден път е инициатор и организатор на интердисциплинарна научна конференция „Мултифасетен поглед върху детското развитие“. Конференцията се провежда на всеки две години и се наложи като водещ форум в страната, който обхваща интердисциплинарно важни проблеми на детското развитие. В събитието ще се включат над 230 участници с разнороден статус: студенти, специализанти медици, психолози, педагози, социални работници от цялата страна. Лектори са от различни университети в България и САЩ и са признати специалисти по педиатрия, детска неврология, детска ендокринология, генетика, фетална медицина, неонатология, оториноларингология, офталмология, психология, речева и езикова патология и др. Темата на настоящата конференция е „Пътят на пациента“. За първи път участниците могат да се включат и в Постерна сесия. Конференцията ще се проведе в Аудиторен комплекс на бул. „Васил Априлов” 15А днес и утре.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Медицински университет - МУ Пловдив
Снимка: Медицински университет

Медицинският университет в Пловдив за шести пореден път е инициатор и организатор на интердисциплинарна научна конференция „Мултифасетен поглед върху детското развитие“.

Конференцията се провежда на всеки две години и се наложи като водещ форум в страната, който обхваща интердисциплинарно важни проблеми на детското развитие. В събитието ще се включат над 230 участници с разнороден статус: студенти, специализанти медици, психолози, педагози, социални работници от цялата страна. Лектори са от различни университети в България и САЩ и са признати специалисти по педиатрия, детска неврология, детска ендокринология, генетика, фетална медицина, неонатология, оториноларингология, офталмология, психология, речева и езикова патология и др.

Темата на настоящата конференция е „Пътят на пациента“. За първи път участниците могат да се включат и в Постерна сесия.

Конференцията ще се проведе в Аудиторен комплекс на бул. „Васил Априлов” 15А днес и утре.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини