Ограничават за движение част от бул. „Дунав“ заради водния проект

След 21:00 часа тази вечер северното пътно платно на бул. „Дунав“ в участъка от кръговото кръстовище с бул. „Цар Борис III Обединител“ до  ул. „Васил Левски“ се затваря за пътни превозни средства. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“. Временната организация на движението с предвиден краен срок 27 май се налага заради напредващите строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект. Поставени са съответните информационни табели и пътни знаци. Автобусите по линии №1 и 25 в посока Карловско шосе ще пропускат спирка №51 – срещу училище „Йордан Йовков“. От Община Пловдив се извиняват за причиненото неудобство и молят гражданите да проявят разбиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
бул. Дунав в Пловдив

След 21:00 часа тази вечер северното пътно платно на бул. „Дунав“ в участъка от кръговото кръстовище с бул. „Цар Борис III Обединител“ до  ул. „Васил Левски“ се затваря за пътни превозни средства. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“.

Временната организация на движението с предвиден краен срок 27 май се налага заради напредващите строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект. Поставени са съответните информационни табели и пътни знаци.

Автобусите по линии №1 и 25 в посока Карловско шосе ще пропускат спирка №51 – срещу училище „Йордан Йовков“.

От Община Пловдив се извиняват за причиненото неудобство и молят гражданите да проявят разбиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини