Избори 2024

Водещи новини

Общинско предприятие Чистота в Пловдив е с нов директор от днес

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Общинско предприятие Чистота в Пловдив е с нов директор от днес - Тодор Гичев

Общинско предприятие „Чистота“ е с нов директор от днес. Това е Тодор Гичев с дългогодишен  опит като управител на фирма в сферата на управлението на отпадъци, озеленяване и логистика.

За заместник-директор на предприятието е назначена Десислава Георгиева – бивш директор на РИОСВ – Пловдив. Освен солиден опит в екоинспекцията, тя има и опит като инспектор по качеството на производствените процеси в ОП „Чистота“.

Днес следобед те бяха представени пред екипа на предприятието, а досегашният директор Димитър Георгиев им пожела успех в работата.

Сред първите задачи на новото ръководство са засилен контрол върху нерегламентираното изхвърляне на отпадъци, включително около съдовете за смесени отпадъци и за разделно събиране, нерегламентираното изхвърляне на отпадъци от търговските обекти, както и подобряване качеството на всички дейности от ресора на ОП „Чистота“ – зимното дежурство, машинно миене и машинно метене.

Постепенно ще бъде активизирана дейността по санкциониране на нарушителите и замърсителите в Пловдив, категорични са от новото ръководство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив