„Да, България“ – Пловдив предлагат и Альоша да бъде демонтиран

„Да, България“ – Пловдив, изразява категоричната си подкрепа за преместването на пропагандните символи на Червената армия, възхваляващи завладяването ни от СССР и тоталитарен режим, обявен за престъпен преди 23 години. Крайно време е да предприемем действия за преместването на пловдивски червеноармейски символ, разделящ общността на пловдивчани и изработен по съветски проект и диктовка.“ Това се казва в позиция от днес на партията. Тя е по повод демонтажа на Паметника на съветската армия в София. От „Да, България“ – Пловдив, планират да инициират широк обществен дебат за трансформацията на пространството, заемано от Альоша.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Паметник на съветската армия - Альоша

„Да, България“ – Пловдив, изразява категоричната си подкрепа за преместването на пропагандните символи на Червената армия, възхваляващи завладяването ни от СССР и тоталитарен режим, обявен за престъпен преди 23 години. Крайно време е да предприемем действия за преместването на пловдивски червеноармейски символ, разделящ общността на пловдивчани и изработен по съветски проект и диктовка.“

Това се казва в позиция от днес на партията. Тя е по повод демонтажа на Паметника на съветската армия в София. От „Да, България“ – Пловдив, планират да инициират широк обществен дебат за трансформацията на пространството, заемано от Альоша.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини