Община Пловдив зарадва няколко семейства в Седмицата на брака

За втора поредна година Община Пловдив награди семейство с дългогодишен брак и многодетно семейство в Седмицата на брака и по случай Св. Валентин. Семейство Пейчинови има три деца и е в очакване на още едно, а Елена и Атанас Бърдарови са с над половинвековен брак – 55 години. Двете двойки си пожелаха връзките им да траят във вечността, а семейство Пейчинови споделиха, че най-ценното нещо, на което учат децата си, е че бракът е сливане на две души в една. Наградите поднесе заместник-кметът Георги Титюков, който пожела на семействата да бъдат здрави и още дълги години да съхраняват любовта си един към друг. По случай Седмица на брака тази година Община Пловдив изненада и своя най-дългогодишен служител Лиляна Петринска, която е с над 25-годишен стаж.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Община Пловдив зарадва няколко семейства в Седмицата на брака

За втора поредна година Община Пловдив награди семейство с дългогодишен брак и многодетно семейство в Седмицата на брака и по случай Св. Валентин.

Семейство Пейчинови има три деца и е в очакване на още едно, а Елена и Атанас Бърдарови са с над половинвековен брак – 55 години. Двете двойки си пожелаха връзките им да траят във вечността, а семейство Пейчинови споделиха, че най-ценното нещо, на което учат децата си, е че бракът е сливане на две души в една.

Наградите поднесе заместник-кметът Георги Титюков, който пожела на семействата да бъдат здрави и още дълги години да съхраняват любовта си един към друг.

По случай Седмица на брака тази година Община Пловдив изненада и своя най-дългогодишен служител Лиляна Петринска, която е с над 25-годишен стаж.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини