Община Пловдив с вземе незабавни мерки заради отпадъците в „Столипиново“

Прокуратурата се захвана с контейнерите за смет в Столипиново. Нормативни и фактически разминавания, свързани с липсата на казани за отпадъци в квартала, както и наличието на множество незаконни сметища, е установила проверка на държавното обвинение, след сезиране на главния прокурор Иван Гешев от граждани. Разпоредено е на Община Пловдив да вземе незабавни мерки. От днес, до неделя – 26 март, местната управа е предприела мащабни действия за поставяне на контейнери за смет и за цялостно почистване на „Столипиново“, което вече тече.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Отпадъци в Столипиново

Прокуратурата се захвана с контейнерите за смет в Столипиново. Нормативни и фактически разминавания, свързани с липсата на казани за отпадъци в квартала, както и наличието на множество незаконни сметища, е установила проверка на държавното обвинение, след сезиране на главния прокурор Иван Гешев от граждани.

Разпоредено е на Община Пловдив да вземе незабавни мерки.

От днес, до неделя – 26 март, местната управа е предприела мащабни действия за поставяне на контейнери за смет и за цялостно почистване на „Столипиново“, което вече тече.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини