Избори 2024

Водещи новини

Община Пловдив презентира социалните си услуги на форума „Ден на кариерата“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Община Пловдив презентира социалните си услуги на форума Ден на кариерата

Община Пловдив е сред 60-те работодателски организации, включили се във форума „Ден на кариерата“, който се провежда днес в Новата сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“. Щандът на местната администрация презентира социалните услуги, които общината предоставя.

Община Пловдив има най-голямата мрежа от социални услуги у нас. За да я поддържаме, разчитаме и на кадрите, подготвени в специалност „Социални дейности“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, с който успешно си сътрудничим“, заяви по време на откриването на форума заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социални политики Георги Титюков.

Той разгледа щандовете на работодателските организации заедно с Веселина Ботева – директор на дирекция „Социална политика“ и Надя Танева – директор на дирекция „Социално подпомагане“.

Форумът е организиран от Университетски център за кариерно развитие и Студентски съвет на Пловдивски университет и ще продължи до 13.30 ч. днес. Студентите имат възможност по време на събитието да се запознаят със стажантските програми, практики, свободните работни позиции не само в дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив, но и в секторите финанси, човешки ресурси, информационни технологии, туризъм, икономика и др.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив