Нови две акции по залесяване бяха проведени в район „Северен“

Две нови залесителни акции бяха проведени в район „Северен“. В зелената площ пред ул. „Самара“ 13 бяха посадени 7 чинара от служители на районната администрация и представители на ОП „Градини и паркове“. Втората от двете акции се осъществи в зелената площ на ъгъла на бул. „България“ и ул. „Победа“, където бяха засадени 4 американски ясена. „Специални благодарности на дарителите, осигурили добре школувани дървета с диаметър на стъблото минимум 3 см и височина 3 м. Благодарим и на гражданите, които с желание се включиха в двете инициативи. Заедно работим за поддържането на по-чиста и по-зелена околна среда“, коментира кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Нови две акции по залесяване бяха проведени в район Северен

Две нови залесителни акции бяха проведени в район „Северен“. В зелената площ пред ул. „Самара“ 13 бяха посадени 7 чинара от служители на районната администрация и представители на ОП „Градини и паркове“.

Втората от двете акции се осъществи в зелената площ на ъгъла на бул. „България“ и ул. „Победа“, където бяха засадени 4 американски ясена.

„Специални благодарности на дарителите, осигурили добре школувани дървета с диаметър на стъблото минимум 3 см и височина 3 м. Благодарим и на гражданите, които с желание се включиха в двете инициативи. Заедно работим за поддържането на по-чиста и по-зелена околна среда“, коментира кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини