Нова акция по репатриране на стари автомобили бе проведена в район „Северен“

Акция по репатриране на стари автомобили бе проведена в район „Северен“. Отстранени са изоставените коли от следните адреси: „Марица“ 53, „Галилей“ 14, „Колю Фичето“ 7а, „България“ 116, „Брезовска“ 34, „Сакар планина“ 20 и „Момчил войвода“ 11. „С поредната акция по репатриране освободихме още 7 места. Така постепенно решаваме наболелия въпрос с паркирането, като вдигаме излезли от употреба МПС-та“, каза кметът на „Северен“ Стоян Алексиев. Повечето собственици доброволно премахнаха неизползваемите коли, с което съдействаха на районната администрация. Според промените в Наредбата за управление на отпадъците се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните три месеца и разположени на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, собствениците имат 3-месечен срок, в който следва да приведат автомобилите в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. Сигнали за наличието на изоставени автомобили в район „Северен“ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 164 и 032/901 199.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Репатриране на автомобил

Акция по репатриране на стари автомобили бе проведена в район „Северен“.

Отстранени са изоставените коли от следните адреси: „Марица“ 53, „Галилей“ 14, „Колю Фичето“ 7а, „България“ 116, „Брезовска“ 34, „Сакар планина“ 20 и „Момчил войвода“ 11.

„С поредната акция по репатриране освободихме още 7 места. Така постепенно решаваме наболелия въпрос с паркирането, като вдигаме излезли от употреба МПС-та“, каза кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Повечето собственици доброволно премахнаха неизползваемите коли, с което съдействаха на районната администрация. Според промените в Наредбата за управление на отпадъците се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните три месеца и разположени на общински терен.

За да не бъдат вдигнати старите коли, собствениците имат 3-месечен срок, в който следва да приведат автомобилите в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. Сигнали за наличието на изоставени автомобили в район „Северен“ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 164 и 032/901 199.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини