Над 100 трактора се очаква да тръгнат утре от Пловдивския регион за протеста в София

Близо 500 зърнопроизводители и земеделци с над 100 трактора се очаква да тръгнат утре от Пловдивския регион за националния протест на бранша в София, съобщиха от браншовата организация. Протестиращите се организират в 4 локации, от които ще тръгнат за столицата – кръговото за Строево на пътя Пловдив – Карлово, кръстовището на Калояново отново на същата пътна артерия, до Първомай, както и кръговото на Цалапица по пътя за Пазарджик. Протестиращите, заедно с тежката селскостопанска техника, се събират в 10 часа, след което тръгват за София. Очаква се движението на сборните им пунктове да е затрудено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
комбайна, зърнопроизводител, жътва

Близо 500 зърнопроизводители и земеделци с над 100 трактора се очаква да тръгнат утре от Пловдивския регион за националния протест на бранша в София, съобщиха от браншовата организация.

Протестиращите се организират в 4 локации, от които ще тръгнат за столицата – кръговото за Строево на пътя Пловдив – Карлово, кръстовището на Калояново отново на същата пътна артерия, до Първомай, както и кръговото на Цалапица по пътя за Пазарджик.

Протестиращите, заедно с тежката селскостопанска техника, се събират в 10 часа, след което тръгват за София.

Очаква се движението на сборните им пунктове да е затрудено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини