в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Коалиция Съединени за Пловдив се регистрира за местните избори 2023 в ОИК

Коалиция Съединени за Пловдив се регистрира за местните избори 2023 в ОИК

Коалиция „Съединени за Пловдив“, в която участват партиите „Кауза България“, „ВМРО-БНД“, ЗС „Александър Стамболийски“, „Партия на зелените“, „Новите лидери“, „ВОЛЯ“ и „Атака“, се регистрира за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия (ОИК). „Съединени за Пловдив“ ще участва в изборите за кмет на града, за районни кметове и за общински съветници. Според споразумението, коалицията се регистрира за целия предстоящ мандат 2023-2027 г. За лидер на формацията е посочен Георги Титюков, председател на ПП „Кауза България“, а в шест-членния коалиционен съвет, освен него, влизат още Владимир Кисьов („ВМРО-БНД“), Георги Колев (ЗС „Ал. Стамболийски“), Стефан Аксиев („ВОЛЯ“), Димитър Керин („Атака“) и Лилия Недева („Партия на зелените“).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Съединени за Пловдив

Коалиция „Съединени за Пловдив“, в която участват партиите „Кауза България“, „ВМРО-БНД“, ЗС „Александър Стамболийски“, „Партия на зелените“, „Новите лидери“, „ВОЛЯ“ и „Атака“, се регистрира за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия (ОИК).

Съединени за Пловдив“ ще участва в изборите за кмет на града, за районни кметове и за общински съветници. Според споразумението, коалицията се регистрира за целия предстоящ мандат 2023-2027 г.

За лидер на формацията е посочен Георги Титюков, председател на ПП „Кауза България“, а в шест-членния коалиционен съвет, освен него, влизат още Владимир Кисьов („ВМРО-БНД“), Георги Колев (ЗС „Ал. Стамболийски“), Стефан Аксиев („ВОЛЯ“), Димитър Керин („Атака“) и Лилия Недева („Партия на зелените“).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини