На 12 години затвор осъдиха 35-годишен мъж, заплашиш с убийство и изнасилил жена

На 12 години затвор с първоначален строг режим е осъден от пловдивските магистрати 35-годишен мъж за изнасилване и закана за убийство на жена. Пострадалата и обвиняемият се познавали покрай посещенията си на футболни срещи. На 5 септември 2022 г. мъжът и двама негови приятели отишли в дома на жената, за да отпразнуват победа на футболен отбор. Там употребили алкохол. Другите двама мъже си тръгнали. Тогава обвиняемият, който е осъждан и преди, се заканил с убийство на жената и я изнасилил. Присъдата може да бъде обжалвана.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затвор

На 12 години затвор с първоначален строг режим е осъден от пловдивските магистрати 35-годишен мъж за изнасилване и закана за убийство на жена.

Пострадалата и обвиняемият се познавали покрай посещенията си на футболни срещи. На 5 септември 2022 г. мъжът и двама негови приятели отишли в дома на жената, за да отпразнуват победа на футболен отбор. Там употребили алкохол. Другите двама мъже си тръгнали. Тогава обвиняемият, който е осъждан и преди, се заканил с убийство на жената и я изнасилил.

Присъдата може да бъде обжалвана.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини