Има пострадали при катастрофата между автобус, превозващ ученици и джип

Автобусът с 15 ученици от седми клас се е блъснал в джип на пътя между Пловдив и Карлово. Пострадали са учителка и едно дете, които са били откарани в болницата. Очакват се резултатите от техните медицински прегледи. Инцидентът се е случил около 13:15 часа между селата Труд и Граф Игнатиево. Автобусът се е движел в посока Карлово, където учениците са отивали на екскурзия, съобщиха от bTV. Според информация, джипът е управляван от 56-годишна жена. Тя е направила обратен завой и е отнела предимството на автобуса, което е и причината за катастрофата. Резултатите от пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. На мястото на инцидента има полиция.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Автобусът с 15 ученици от седми клас се е блъснал в джип на пътя между Пловдив и Карлово. Пострадали са учителка и едно дете, които са били откарани в болницата. Очакват се резултатите от техните медицински прегледи.

Инцидентът се е случил около 13:15 часа между селата Труд и Граф Игнатиево. Автобусът се е движел в посока Карлово, където учениците са отивали на екскурзия, съобщиха от bTV.

Според информация, джипът е управляван от 56-годишна жена. Тя е направила обратен завой и е отнела предимството на автобуса, което е и причината за катастрофата.

Резултатите от пробите за алкохол и наркотици са отрицателни.

На мястото на инцидента има полиция.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини