БМВ удари 5 паркирани коли след гонка на бул. Освобождение в Пловдив

Двама млади шофьори осъмнаха в полицейския арест за хулиганство на пътя. Сигнал за катастрофа с материални щети на бул. „Освобождение“ е получен около 21.40 ч. снощи в Пето РУ. На място униформените установили, че лек автомобил „БМВ“ ударил пет паркирани коли. Очевидци на произшествието обаче разказали, че малко преди удара „БМВ“-то и джип „Порше Кайен“ извършвали опасни маневри на пътното платно, осъществявайки гонка помежду си. Двамата водачи, съответно на 23 и 22 години, са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. След доклад на случая в Районна прокуратура – Пловдив е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от НК, а младежите – отведени за едно денонощие в районното управление.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, арест

Двама млади шофьори осъмнаха в полицейския арест за хулиганство на пътя.

Сигнал за катастрофа с материални щети на бул. „Освобождение“ е получен около 21.40 ч. снощи в Пето РУ. На място униформените установили, че лек автомобил „БМВ“ ударил пет паркирани коли. Очевидци на произшествието обаче разказали, че малко преди удара „БМВ“-то и джип „Порше Кайен“ извършвали опасни маневри на пътното платно, осъществявайки гонка помежду си.

Двамата водачи, съответно на 23 и 22 години, са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни.

След доклад на случая в Районна прокуратура – Пловдив е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от НК, а младежите – отведени за едно денонощие в районното управление.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини