На 1 януари градските автобуси тръгват в 8 часа, на 2-ри „Синя зона“ ще е безплатна

Автобусите от градския транспорт в Пловдив ще се движат с празнично (неделно) разписание от 31 декември до 2 януари включително. В първия ден на новата 2023 година курсовете ще се изпълняват от 08:00 часа, съобщават от „Организация и контрол на транспорта“. От „Паркиране и репатриране“ информират, че пловдивчани и гостите  на града могат да паркират безплатно в „Синя зона“ на 1 и 2 януари. На 31 декември престоят в зоната ще се заплаща от 08:30 до 18:30 часа. И от двете общински предприятия  пожелават весело посрещане на Нова година и призовават гражданите да спазват правилата за безопасност на движението. Повече информация за транспорта в Пловдив е публикувана в сайта на общината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Синя зона

Автобусите от градския транспорт в Пловдив ще се движат с празнично (неделно) разписание от 31 декември до 2 януари включително. В първия ден на новата 2023 година курсовете ще се изпълняват от 08:00 часа, съобщават от „Организация и контрол на транспорта“.

От „Паркиране и репатриране“ информират, че пловдивчани и гостите  на града могат да паркират безплатно в „Синя зона“ на 1 и 2 януари. На 31 декември престоят в зоната ще се заплаща от 08:30 до 18:30 часа.

И от двете общински предприятия  пожелават весело посрещане на Нова година и призовават гражданите да спазват правилата за безопасност на движението.

Повече информация за транспорта в Пловдив е публикувана в сайта на общината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини