Избори 2024

Водещи новини

Мюзикхолен театър – Пловдив представя спектакъла „Прераждане“ в Дома на културата

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Мюзикхолен театър - Пловдив представя спектакъла Прераждане в Дома на културата

Мюзикхолен театър – Пловдив кани пловдивчани и гости на града на танцово театралния мултимедиен шоу спектакъл „Прераждане“, който ще бъде представен на 18 март, събота, от 19 часа в ДК „Борис Христов“.

Това е един вълнуващ спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно. Преминавайки през няколко прераждания, те достигат до нашето съвремие, в което най-накрая намират начина да бъдат заедно, без да бъде погубен техния живот.

„Прераждане“ е зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8 на 3 метра LED екран и използвано максимално мултимедийно въздействие, създаващо впечатление за „жив“ филм. Продължителността е час и 40мин., наситени с драматични моменти, епична музика, светкавични промени на сцени, разнообразие на танцови стилове и символика.

„Прераждане“ е със специалното участие на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Награди: Награда Пловдив 2022 , Награда „Вдъхновение“ 2021 – 2022, „Соли“, „Награда на вариететните артисти 2022“ и „Икар“ 2023.

Цена на билетите 20лв. и 25лв., които можете да закупите от касите на Ивентим в цялата страна или онлайн. Билети ще се продават и на място в деня на спектакъла.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив