Избори 2024

Водещи новини

Мюзикхолен театър – Пловдив кани своята вярна публика на представление  „Дали е любов“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Мюзикхолен театър - Пловдив представя Дали е любов

Мюзикхолен театър – Пловдив кани своята вярна публика на завладяващото представление  „Дали е любов“, което пловдивчани могат да видят на 1 март от 19.00 часа в ДК „Борис Христов“.

Спектакълът проследява няколко човешки съдби в рамките на един ден. Интригуващ и завладяващ разказ, провокиращ зрителите да се замислят, дали това е любовта? Подплатен с 14 танцови етюда, мултимедия и с над 30 участници, спектакълът е въздействащ с мащаба на сцените и с емоционалните състояния, през които ще преминат зрителите.

Сценарий, хореография и мултимедия са дело на ръководителя, хореограф и създател на Мюзикхолния театър – Николай Серафимов.

Театърът е носител на Награда Пловдив 2006, 2022″, „Награда на Гилдията на вариететните артисти 2022″,  „Награда на Соли 2021-2022″ . Николай Серафимов е с номинация за „Награда ИКАР 2023″. Режисьор е Васил Караманлиев, специални гости са Гергана и Диан Райчеви, Павлин Шуманов.

В „Дали е любов“ става дума за любов, но пречупена през призмата на различния поглед. Тя звучи понякога жестока, ранима, безсилна, неразбрана, изгубена, предадена, изоставена.

Този спектакъл не разчита на специалните светлинни ефекти, защото сцените са на улицата, в къщите, в други сгради на града, а там има реални образи, емоции, преживявания, развръзки, жестокост, неразбиране и отречена любов. Мултимедията пренася зрителите за секунди на различни места в града, къде се случват драматичните сцени, а танците добавят онова, което думите не могат. Този спектакъл не е само танцово-театрален, той е по-скоро емоционален, споделя публиката, която гледа премиерата през октомври миналата година.

Спектакълът се осъществява с подкрепата на  Национален фонд Култура.

Билети се продават на касата на ДК „Борис Христов“, на касата пред община Пловдив и в цялата мрежа на Ивентим.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив