Моторист е с опасност за живота след катастрофа

Моторист е с опасност за живота след катастрофа на главен път Пловдив – Смолян. Сигналът е получен минути преди 20 ч. в събота – на разклон за село Крумово 47-годишен мъж загубил контрол и паднал от управлявания мотоциклет „Сузуки“. Транспортиран е в тежко състояние в болница, взета му е кръвна проба за химически анализ. Причините и обстоятелствата около  произшествието се изясняват в рамките на досъдебно производство. Подобно разследване се води и във връзка с настъпил пътен инцидент между селата Чехларе и Зелениково в събота по обяд. При все още неизяснени причини, лек автомобил „Форд“ излязъл вдясно извън платното за движение и се блъснал в дърво. На място издъхнал 74-годишният водач, а негова спътничка, на 71 години, е с множество травми и лекари се борят за живота й. Работата по досъдебното производство продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - Полиция

Моторист е с опасност за живота след катастрофа на главен път Пловдив – Смолян. Сигналът е получен минути преди 20 ч. в събота – на разклон за село Крумово 47-годишен мъж загубил контрол и паднал от управлявания мотоциклет „Сузуки“. Транспортиран е в тежко състояние в болница, взета му е кръвна проба за химически анализ. Причините и обстоятелствата около  произшествието се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Подобно разследване се води и във връзка с настъпил пътен инцидент между селата Чехларе и Зелениково в събота по обяд. При все още неизяснени причини, лек автомобил „Форд“ излязъл вдясно извън платното за движение и се блъснал в дърво. На място издъхнал 74-годишният водач, а негова спътничка, на 71 години, е с множество травми и лекари се борят за живота й. Работата по досъдебното производство продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини