Мъж е с опасност за живота, след като беше прострелян при масово сбиване между 2 фамилии

В резултат на бърза и професионална намеса служителите на реда предотвратиха разрастване на масово сбиване в Асеновград. Сигнал за сбиването в един от крайните квартали, при който се чули и изстрели, е получен около 18.40 ч. в петък на тел. 112. Незабавно натам са насочени патрули на районното управление и допълнителни екипи на пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“. След като ситуацията е овладяна и напълно възстановен общественият ред, е изяснено, че свадата възникнала между две фамилии. В болница с опасност за живота е транспортиран един от участниците, който бил прострелян с огнестрелно оръжие с неустановена марка и калибър. При проведените оперативни действия като съпричастни са задържани шестима мъже, част от които с криминалистични прояви и осъждани. Случаят е докладван в прокуратурата. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

В резултат на бърза и професионална намеса служителите на реда предотвратиха разрастване на масово сбиване в Асеновград.

Сигнал за сбиването в един от крайните квартали, при който се чули и изстрели, е получен около 18.40 ч. в петък на тел. 112.

Незабавно натам са насочени патрули на районното управление и допълнителни екипи на пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“. След като ситуацията е овладяна и напълно възстановен общественият ред, е изяснено, че свадата възникнала между две фамилии.

В болница с опасност за живота е транспортиран един от участниците, който бил прострелян с огнестрелно оръжие с неустановена марка и калибър.

При проведените оперативни действия като съпричастни са задържани шестима мъже, част от които с криминалистични прояви и осъждани. Случаят е докладван в прокуратурата. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни