в Пловдив / Криминални / Критично е състоянието на блъснатата вчера пешеходка на бул. „Коматевско шосе“ в Пловдив

Критично е състоянието на блъснатата вчера пешеходка на бул. „Коматевско шосе“ в Пловдив

Критично е състоянието на блъснатата вчера пешеходка на бул. „Коматевско шосе“ в Пловдив. Сигналът за произшествието на кръстовище с ул. „Карлъка“ е получен към 8 ч. Според предварителните данни, лек […]

Критично е състоянието на блъснатата вчера пешеходка на бул. „Коматевско шосе“ в Пловдив. Сигналът за произшествието на кръстовище с ул. „Карлъка“ е получен към 8 ч. Според предварителните данни, лек автомобил „Дачия“ ударил пресичаща на пешеходна пътека 24-годишна жена, която е транспортирана в болница с опасност за живота. 36-годишният водач на колата е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват от служители в сектор „Разследване на престъпления по транспорта“. Образувано е досъдебно производство.

Служители от сектор „Пътна полиция“ издирват велосипедист, блъснал възрастна пешеходка и избягал. По предварителни данни, произшествието се е случило около 9.20 ч. вчера, на тротоар на бул. „Цар Борис III Обединител“ в Пловдив. Пострадалата – 82-годишна жена, е настанена в болница за наблюдение. Работата за установяване на самоличността на напусналия местопроизшествието водач на велосипеда продължава.

Send this to a friend