Избори 2024

Водещи новини

Компютърен гид помага на пациенти със слухови нарушения в УМБАЛ „Свети Георги“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Компютърен гид в УМБАЛ Свети Георги
Снимка: Дарик

Компютърен гид за пациенти със слухови нарушения помага в университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив. Модерното специализирано устройство предоставя разностранна информация за възможностите за лечение на слуха и последните постижения на медицината.

С негова помощ, докато изчакват часа си за преглед, пациентите ще могат да се запознаят с най- новите постижения при преодоляване на слуховите нарушения при деца и възрастни, да разгледат множеството статии, свързани с начин на живот, слуховите нарушения, иновативни импланти системи както за средно, така и за вътрешно ухо.

Инсталираното устройство е второто подобно в България, а първото отново се намира в Пловдив. То разполага с тъчскрийн дисплей, който позволява на пациентите да навигират съдържанието му чрез докосване през интерактивно меню. Компютърният гид поддържа Wi-Fi връзка с интернет, което му позволява да предостави изключително богато съдържание от статии, съвети, новини, свързани с решаването на слуховите нарушения.

Информацията на компютърния гид е достъпна не само за българи, но и за чужди граждани, тъй като потребителят има възможност да избира превод на 16 езика.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив