Кметът Костадин Димитров свиква работна среща за проекта Модър-Царевец

Кметът Костадин Димитров организира следващата седмица среща на представителите на всички фирми и институции, които имат отношение към работата по проектите „Модър-Царевец“ и за изграждане на Южния обходен колектор. Това стана ясно по време на инспекцията на обекта от градоначалника и заместник-кмета по строителство и инвестиции инж. Тошо Пашов. На срещата ще бъде решено как, след полагането на колектора от строителната фирма ДЗЗД „Еко Проект – Пловдив“, най-бързо да бъдат преместени електрическите кабели и да бъде положен чугуненият водопровод в обсега от ул. „София“ до „Перуника“, за да продължи работата по автомобилния пробив от изпълнителя „Драгиев и Ко“. „Ще положа максимални усилия, за да отворим този участък за движение във възможно най-кратък срок и да бъде готова връзката между районите „Западен“ и „Южен“, посочи Костадин Димитров. Той припомни, че по време на проверката преди 10 дни е поставил ясни задачи на компаниите, ангажирани с проектите. „Преди 10-и дни бях тук и поставих ясна задача – до 3 месеца обектът да бъде завършен. Ще помагам на фирмите да направят своите отстъпки, за да приключат работата в срок“, категоричен е кметът на Пловдив Костадин Димитров. Той допълни, че вчера е пуснато движението по бул. „Христо Ботев“ , а изпълнителите на останалите големи […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кметът Костадин Димитров свиква работна среща за проекта Модър-Царевец

Кметът Костадин Димитров организира следващата седмица среща на представителите на всички фирми и институции, които имат отношение към работата по проектите „Модър-Царевец“ и за изграждане на Южния обходен колектор. Това стана ясно по време на инспекцията на обекта от градоначалника и заместник-кмета по строителство и инвестиции инж. Тошо Пашов.

На срещата ще бъде решено как, след полагането на колектора от строителната фирма ДЗЗД „Еко Проект – Пловдив“, най-бързо да бъдат преместени електрическите кабели и да бъде положен чугуненият водопровод в обсега от ул. „София“ до „Перуника“, за да продължи работата по автомобилния пробив от изпълнителя „Драгиев и Ко“.

„Ще положа максимални усилия, за да отворим този участък за движение във възможно най-кратък срок и да бъде готова връзката между районите „Западен“ и „Южен“, посочи Костадин Димитров.

Той припомни, че по време на проверката преди 10 дни е поставил ясни задачи на компаниите, ангажирани с проектите.

„Преди 10-и дни бях тук и поставих ясна задача – до 3 месеца обектът да бъде завършен. Ще помагам на фирмите да направят своите отстъпки, за да приключат работата в срок“, категоричен е кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Той допълни, че вчера е пуснато движението по бул. „Христо Ботев“ , а изпълнителите на останалите големи пътни ремонти в Пловдив обещават да приключат част от тях до Нова година, за да се облекчи трафика в Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини