Климатик предизвика пожар в гара Пловдив – Разпределителна

Запалено вътрешно тяло на климатик предизвика пожар в стая за почивка на персонал, обслужващ гара Пловдив – Разпределителна. Причината е късо съедние, предизвикано от претоварване на електрическата мрежа. Сигналът е получен около 19.00 часа, но имайки предвид, че работният ден е бил приключил, в помещението, намиращо се на улица „Найчо Цанов“, по това време не е имало хора. Пламъците бързо обхванали мебелите и обзавеждането, а огнените им езици били видени от живущи в близост до сградата. Към мястото веднага са изпратени 4 екипа огнеборци от Четвърта, Първа и Втора служба. Благодарение на бързата им реакция и професионална намеса, сградата, собственост на БДЖ товарни превози, е спасена. Щетите са само материални и са ограничени само до 30 квадратни метра.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Климатик предизвика пожар в гара Пловдив - Разпределителна
Снимка: Фейсбук

Запалено вътрешно тяло на климатик предизвика пожар в стая за почивка на персонал, обслужващ гара Пловдив – Разпределителна. Причината е късо съедние, предизвикано от претоварване на електрическата мрежа.

Сигналът е получен около 19.00 часа, но имайки предвид, че работният ден е бил приключил, в помещението, намиращо се на улица „Найчо Цанов“, по това време не е имало хора.

Пламъците бързо обхванали мебелите и обзавеждането, а огнените им езици били видени от живущи в близост до сградата.

Към мястото веднага са изпратени 4 екипа огнеборци от Четвърта, Първа и Втора служба. Благодарение на бързата им реакция и професионална намеса, сградата, собственост на БДЖ товарни превози, е спасена.

Щетите са само материални и са ограничени само до 30 квадратни метра.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини