Учебна евакуация по пожарна безопасност в НАП Пловдив

Учебна евакуация по пожарна безопасност се проведе от 12:00 часа днес в сградите на НАП Пловдив. Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната от 11:50 часа до 12:30 часа за сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А, съобщиха от Агенцията. Основната цел на обученията по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място. Поради намаленото работно време, от НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
НАП

Учебна евакуация по пожарна безопасност се проведе от 12:00 часа днес в сградите на НАП Пловдив.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната от 11:50 часа до 12:30 часа за сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А, съобщиха от Агенцията.

Основната цел на обученията по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни