Катастрофа с три автомобила затруднява движението по пътя Пловдив – Карлово

Катастрофа затруднява движението по главен път Пловдив – Карлово, съобщиха от МВР Пловдив. Според получения около 10:20 ч. на тел. 112 сигнал, в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево се ударили три автомобила, но няма сериозно пострадали. Заради друга катастрофа, се въвежда алтернативен маршрут през селата Царимир – Неделево – Голям Чардак и Строево. Автомобилите към Карлово се пропускат по главния път. Полицейски екипи регулират движението и в двете посоки. Водачите да преминават с повишено внимание и да се съобразяват с въведеното временно ограничение, призовават от полицията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, катастрофа, инцидент

Катастрофа затруднява движението по главен път Пловдив – Карлово, съобщиха от МВР Пловдив.

Според получения около 10:20 ч. на тел. 112 сигнал, в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево се ударили три автомобила, но няма сериозно пострадали.

Заради друга катастрофа, се въвежда алтернативен маршрут през селата Царимир – Неделево – Голям Чардак и Строево. Автомобилите към Карлово се пропускат по главния път.

Полицейски екипи регулират движението и в двете посоки. Водачите да преминават с повишено внимание и да се съобразяват с въведеното временно ограничение, призовават от полицията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини