Иззеха марихуана от пловдивчанин, задържан да шофира дрогиран

Марихуана е иззета от пловдивчанин, задържан да шофира дрогиран. В рамките на осъществявания пътен контрол екип на Първо РУ установил, че 30-годишният криминално проявен мъж е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген“ под въздействие на наркотици. При проверката той отказал да даде кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а по случая – образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от НК. В хода на работата е извършено претърсване на адреса на водача, където униформените открили над 32 грама суха зелена листна маса, реагирала на марихуана.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана

Марихуана е иззета от пловдивчанин, задържан да шофира дрогиран. В рамките на осъществявания пътен контрол екип на Първо РУ установил, че 30-годишният криминално проявен мъж е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген“ под въздействие на наркотици. При проверката той отказал да даде кръвна проба за химически анализ.

Задържан е за срок до 24 часа, а по случая – образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от НК. В хода на работата е извършено претърсване на адреса на водача, където униформените открили над 32 грама суха зелена листна маса, реагирала на марихуана.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини