Двама мъже са с опасност за живота след катастрофа заради непозволен обратен завой

Двама мъже са в тежко състояние след катастрофа вчера на главен път Пловдив –Хасково. Според получения към 10 ч. сигнал в полицията, след разклон за с. Поповица товарен автомобил „Дачия“ извършил непозволен обратен завой и в лентата за насрещно движение се сблъскал с лек автомобил „Хонда“. 81-годишният водач на първата кола и негов спътник на 44 години са транспортирани в болница с опасност за живота. Медицинска помощ е оказана на другия шофьор, на 60 години, освободен е за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол. Работата по случая продължават разследващи от РУ-Асеновград. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Двама мъже са в тежко състояние след катастрофа вчера на главен път Пловдив –Хасково. Според получения към 10 ч. сигнал в полицията, след разклон за с. Поповица товарен автомобил „Дачия“ извършил непозволен обратен завой и в лентата за насрещно движение се сблъскал с лек автомобил „Хонда“.

81-годишният водач на първата кола и негов спътник на 44 години са транспортирани в болница с опасност за живота. Медицинска помощ е оказана на другия шофьор, на 60 години, освободен е за домашно лечение.

Няма данни за употреба на алкохол. Работата по случая продължават разследващи от РУ-Асеновград. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини