Установиха лицата отговорни за кражба на акумулатори от няколко автомобила

След бързи оперативни и издирвателни действия криминалисти от Шесто РУ задържаха автори на кражба. Разследването стартирало вчера сутринта, непосредствено след получен сигнал за кражба на акумулатори и различни инструменти от три автомобила, паркирани в двора на фирма в Източна промишлена зона. Още същия ден служителите влезли в дирите на 51-годишен пловдивчанин и 26-годишен жител на Кричим. Двамата мъже са с криминалистични регистрации и осъждани. Задържани са за срок до 24 часа, а работата по образуваното досъдебно производство продължава. Предстои събраните материали да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

След бързи оперативни и издирвателни действия криминалисти от Шесто РУ задържаха автори на кражба.

Разследването стартирало вчера сутринта, непосредствено след получен сигнал за кражба на акумулатори и различни инструменти от три автомобила, паркирани в двора на фирма в Източна промишлена зона.

Още същия ден служителите влезли в дирите на 51-годишен пловдивчанин и 26-годишен жител на Кричим. Двамата мъже са с криминалистични регистрации и осъждани.

Задържани са за срок до 24 часа, а работата по образуваното досъдебно производство продължава. Предстои събраните материали да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив