Издирват Никола Петков Балабанов – бивш ректор на ПУ „Паисий Хилендарски“

По молба на близките служители от Четвърто РУ издирват Никола Петков Балабанов, на 85 години, от Пловдив. В неделя, 18 септември, той е бил за последно в дома си на бул. „Източен“ и от тогава не се знае местонахождението му. Търсеният мъж е висок 173 см, със слабо телосложение, сини очи, бяла коса. Бил е облечен с бежов панталон, червена риза с дълъг ръкав и зелено яке. В себе си е имал документи за самоличност. Възрастният мъж е бивш ректор на ПУ „Паисий Хилендарски“. Хората, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират в дежурната част на Четвърто РУ – Пловдив на тел. : 032/932 004.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Никола Петков Балабанов - бивш ректор на ПУ "Паисий Хилендарски"
Снимка: Дарик

По молба на близките служители от Четвърто РУ издирват Никола Петков Балабанов, на 85 години, от Пловдив. В неделя, 18 септември, той е бил за последно в дома си на бул. „Източен“ и от тогава не се знае местонахождението му. Търсеният мъж е висок 173 см, със слабо телосложение, сини очи, бяла коса. Бил е облечен с бежов панталон, червена риза с дълъг ръкав и зелено яке. В себе си е имал документи за самоличност. Възрастният мъж е бивш ректор на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Хората, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират в дежурната част на Четвърто РУ – Пловдив на тел. : 032/932 004.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини