Задържаха 37-годишен криминално проявен за откраднат портфейл

За броени минути полицейски патрул на Четвърто РУ задържа извършител на грабеж в Пловдив. В ранните часове на днешния ден униформените реагирали на сигнал от млад жител на града, че на бул. „Княгиня Мария Луиза“ непознат му издърпал портфейла. Незабавно последвали издирвателни и заградителни действия, при които в близост до мястото на посегателството бил заловен 37-годишният автор,  с криминални прояви и осъждан. Ден по-рано, за подобно престъпление в ареста на РУ – Стамболийски попаднал друг познайник на полицията, на 46 години. По предварителни данни, в село Йоаким Груево той отнел мобилен телефон от тийнейджър.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, грабеж

За броени минути полицейски патрул на Четвърто РУ задържа извършител на грабеж в Пловдив. В ранните часове на днешния ден униформените реагирали на сигнал от млад жител на града, че на бул. „Княгиня Мария Луиза“ непознат му издърпал портфейла.

Незабавно последвали издирвателни и заградителни действия, при които в близост до мястото на посегателството бил заловен 37-годишният автор,  с криминални прояви и осъждан.

Ден по-рано, за подобно престъпление в ареста на РУ – Стамболийски попаднал друг познайник на полицията, на 46 години. По предварителни данни, в село Йоаким Груево той отнел мобилен телефон от тийнейджър.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини