в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Тони Стойчева се отказа от кметската надпревара за Пловдив, ще е кандидат за район Западен

Тони Стойчева се отказа от кметската надпревара за Пловдив, ще е кандидат за район Западен

Тони Стойчева се отказа от кметската надпревара за Пловдив. Това обяви самата тя в социалните мрежи. „Преценяйки шансовете си за успех, реших да се кандидатирам за кмет на района, в който живея, и чиито проблеми познавам от първа ръка – “Западен”. За това решение получих подкрепа от „Продължаваме промяната – Демократична България“, обяснява Тони Стойчева, която е адвокат. Припомням, че в ефира на Дарик радио през юни месец тя обяви, че ще участва на местния вот в Пловдив през октомври за кмет и общински съветник и ще бъде издигната от Инициативен комитет. Тогава Стойчева беше убедена, че именно като независим кандидат тя може да бъде сериозен фактор на изборите. „Ще имам реалната възможност да бъда кмет на района, в който живея и ще мога да работя за това да живеем в по-добър град“, счита към днешна дата юристката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Тони Стойчева

Тони Стойчева се отказа от кметската надпревара за Пловдив. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

„Преценяйки шансовете си за успех, реших да се кандидатирам за кмет на района, в който живея, и чиито проблеми познавам от първа ръка – “Западен”. За това решение получих подкрепа от „Продължаваме промяната – Демократична България“, обяснява Тони Стойчева, която е адвокат.

Припомням, че в ефира на Дарик радио през юни месец тя обяви, че ще участва на местния вот в Пловдив през октомври за кмет и общински съветник и ще бъде издигната от Инициативен комитет. Тогава Стойчева беше убедена, че именно като независим кандидат тя може да бъде сериозен фактор на изборите.

„Ще имам реалната възможност да бъда кмет на района, в който живея и ще мога да работя за това да живеем в по-добър град“, счита към днешна дата юристката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини