в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Слави Георгиев: Да, ще участвам на изборите за кмет на Пловдив през 2023 г

Слави Георгиев: Да, ще участвам на изборите за кмет на Пловдив през 2023 г

Да, ще участвам на изборите за кмет на Пловдив“, категорично заяви в интервю за Дарик радио независимият общински съветник от града на тепетата Слави Георгиев. Общинският съветник уточни, че има достатъчно време, за да се разбере под каква форма и как ще вземе участие в предстоящите местни избори наесен. На въпрос на Дарик „Ще търси ли подкрепа от различни политически формации по важните за града въпроси, ако седне в кметския стол?“, Слави Георгиев подчерта, че е необходим широк дебат, но процесът трябва да тече наобратно. „Бъдещият градоначалник на Пловдив трябва да предоставя достатъчно добри решения, които да гарантират благосъстоянието на жителите на града и да срещат реална подкрепа от общинските съветници“, заяви още той. Независимият общински съветник коментира някои от най-належащите проблеми на Пловдив като трафика, чистотата на въздуха, липсата на достатъчно детски градини и ясли, зелени площи и тротоари. А за да се решат проблемите на гражданите, бюджетът на града трябва да е балансиран, каза още бъдещият кандидат за кмет. Във визията си за качествен и екологичен градски транспорт освен електробуси Слави Георгиев включи и трамваи. Според него политиците носят отговорност за изграждане на добра градска среда. „Община Пловдив е длъжник на хората, които плащат данъци“, твърди той. Категоричен е, че освен в големите […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Слави Георгиев

Да, ще участвам на изборите за кмет на Пловдив“, категорично заяви в интервю за Дарик радио независимият общински съветник от града на тепетата Слави Георгиев. Общинският съветник уточни, че има достатъчно време, за да се разбере под каква форма и как ще вземе участие в предстоящите местни избори наесен.

На въпрос на Дарик „Ще търси ли подкрепа от различни политически формации по важните за града въпроси, ако седне в кметския стол?“, Слави Георгиев подчерта, че е необходим широк дебат, но процесът трябва да тече наобратно.

„Бъдещият градоначалник на Пловдив трябва да предоставя достатъчно добри решения, които да гарантират благосъстоянието на жителите на града и да срещат реална подкрепа от общинските съветници“, заяви още той.

Независимият общински съветник коментира някои от най-належащите проблеми на Пловдив като трафика, чистотата на въздуха, липсата на достатъчно детски градини и ясли, зелени площи и тротоари. А за да се решат проблемите на гражданите, бюджетът на града трябва да е балансиран, каза още бъдещият кандидат за кмет. Във визията си за качествен и екологичен градски транспорт освен електробуси Слави Георгиев включи и трамваи.

Според него политиците носят отговорност за изграждане на добра градска среда. „Община Пловдив е длъжник на хората, които плащат данъци“, твърди той. Категоричен е, че освен в големите ремонти на важни пътни артерии, които затрудняват пловдивчани, спешно трябва да се инвестира и в кварталите на Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини