в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Славчо Атанасов: Гласувах за град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене

Славчо Атанасов: Гласувах за град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене

Гласувах за град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене, притегателен център за бизнес и инвестиции, но и за млади хора, с деца и семейства. Град, заслужено наричан Столица на културата, трайно присъстващ в класациите за най-харесваните туристически дестинации в Европа и света! Това заяви Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив от коалиция „Съединени за Пловдив“, след като даде своя глас в 18 секция в ОУ „Св. Климент Охридски“. Призовавам пловдивчани да излязат и да гласуват – само така можем да преодолеем опитите за манипулиране на изборите отново, каза той. Гласувайте за управление с опит, мъдрост и план. За кмет, който ще работи за вашите интереси, а не за следващия си хотел. За общински съвет, в който никой не чака нареждане как да гласува от някоя софийска партийна централа, призова още Атанасов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Славчо Атанасов: Гласувах за град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене

Гласувах за град, древен и модерен, зелен и удобен за живеене, притегателен център за бизнес и инвестиции, но и за млади хора, с деца и семейства. Град, заслужено наричан Столица на културата, трайно присъстващ в класациите за най-харесваните туристически дестинации в Европа и света!

Това заяви Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив от коалиция „Съединени за Пловдив“, след като даде своя глас в 18 секция в ОУ „Св. Климент Охридски“.

Призовавам пловдивчани да излязат и да гласуват – само така можем да преодолеем опитите за манипулиране на изборите отново, каза той.

Гласувайте за управление с опит, мъдрост и план. За кмет, който ще работи за вашите интереси, а не за следващия си хотел. За общински съвет, в който никой не чака нареждане как да гласува от някоя софийска партийна централа, призова още Атанасов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини