в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Руси Чернев: Вярвам, че пловдивчани ще гласуват за една ясна визия за Пловдив

Руси Чернев: Вярвам, че пловдивчани ще гласуват за една ясна визия за Пловдив

Вярвам, че пловдивчани са интелигентни и отговорни хора и днес ще гласуват за една ясна визия за Пловдив, а не за някакъв кандидат, представител на трапезна коалиция. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив Руси Чернев, който даде своя вот в училище „Христо Г. Данов“. „Надявам се повече хора да разберат колко важни са изборите за кмет, районни кметове и Общински съвет. От това кои и какви представители ще изпратим в местната власт зависи в какъв Пловдив ще живеем в следващите 4 години и по какви правила“, посочи Чернев. Той подчерта, че не харесва това, което вижда в града. „Пловдив е на автопилот. Заради некомпетентно управление градът пропусна много шансове за по-добро развитие. Дадох своя глас за Пловдив на хората!“, допълни кандидат-кметът.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Руси Чернев: Вярвам, че пловдивчани ще гласуват за една ясна визия за Пловдив

Вярвам, че пловдивчани са интелигентни и отговорни хора и днес ще гласуват за една ясна визия за Пловдив, а не за някакъв кандидат, представител на трапезна коалиция. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив Руси Чернев, който даде своя вот в училище „Христо Г. Данов“.

„Надявам се повече хора да разберат колко важни са изборите за кмет, районни кметове и Общински съвет. От това кои и какви представители ще изпратим в местната власт зависи в какъв Пловдив ще живеем в следващите 4 години и по какви правила“, посочи Чернев.

Той подчерта, че не харесва това, което вижда в града. „Пловдив е на автопилот. Заради некомпетентно управление градът пропусна много шансове за по-добро развитие. Дадох своя глас за Пловдив на хората!“, допълни кандидат-кметът.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини