в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Костадин Димитров: Гласувах за това Пловдив да има добър стопанин

Костадин Димитров: Гласувах за това Пловдив да има добър стопанин

Гласувах за това Пловдив да има добър стопанин, който да има визия за града, да познава проблемите, които са назрели. Гласувах за това да продължи развитието на „Тракия“ и да има силно мнозинство в Общинския съвет. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, след като упражни правото си на глас днес в училище „Димитър Матевски“. „Очаквам пловдивчани днес да излязат и да подкрепят Пловдив, да подкрепят града и развитието му. Днешният ден ще прекарам в очаквания, има приятели, които специално се прибират в града, за да гласуват“, посочи още Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Костадин Димитров: Гласувах за това Пловдив да има добър стопанин

Гласувах за това Пловдив да има добър стопанин, който да има визия за града, да познава проблемите, които са назрели. Гласувах за това да продължи развитието на „Тракия“ и да има силно мнозинство в Общинския съвет. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, след като упражни правото си на глас днес в училище „Димитър Матевски“.

„Очаквам пловдивчани днес да излязат и да подкрепят Пловдив, да подкрепят града и развитието му. Днешният ден ще прекарам в очаквания, има приятели, които специално се прибират в града, за да гласуват“, посочи още Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини