в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / ПП-ДБ представиха официално кандидатурата на проф. Ивайло Старибратов за кмет на Пловдив

ПП-ДБ представиха официално кандидатурата на проф. Ивайло Старибратов за кмет на Пловдив

ПП-ДБ издигнаха официално общата си кандидатура на математика проф. Ивайло Старибратов за кмет на Пловдив. Официалната церемония се състоя в емблематичната Епископска базилика на Филипопол. Проф. Ивайло Старибратов подчерта, че в последните години градът на тепетата е в застой, на лице са липса на управленски и административен капацитет. Приоритетите му като управник на втория град по големина в България са дигитализация, подобряване на инфраструктурата, на трафика, на градския транспорт, зелена система и чистота, добро взаимодействие между бизнес средите и образованието, развитие на туризма и културата. За представянето на кандидата на коалицията в Епископска базилика пристигнаха лидерите на ПП и ДБ – Кирил Петков и Христо Иванов, депутатите Никола Минчев, Манол Пейков и Росен Костурков, съветници от местния парламент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
ПП-ДБ представиха официално кандидатурата на проф. Ивайло Старибратов за кмет на Пловдив

ПП-ДБ издигнаха официално общата си кандидатура на математика проф. Ивайло Старибратов за кмет на Пловдив. Официалната церемония се състоя в емблематичната Епископска базилика на Филипопол.

Проф. Ивайло Старибратов подчерта, че в последните години градът на тепетата е в застой, на лице са липса на управленски и административен капацитет.

Приоритетите му като управник на втория град по големина в България са дигитализация, подобряване на инфраструктурата, на трафика, на градския транспорт, зелена система и чистота, добро взаимодействие между бизнес средите и образованието, развитие на туризма и културата.

За представянето на кандидата на коалицията в Епископска базилика пристигнаха лидерите на ПП и ДБ – Кирил Петков и Христо Иванов, депутатите Никола Минчев, Манол Пейков и Росен Костурков, съветници от местния парламент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини