в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Станислав Балабанов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП „Има такъв народ“

Станислав Балабанов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП „Има такъв народ“

35-годишният журналист Станислав Балабанов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП „Има такъв народ“. Днес от партията на Слави Трифонов регистрираха и листата си за общински съветници в Общинската избирателна комисия. Водач е учителят Ивайло Димов от ОбУ „Йордан Йовков“, потвърдиха за Дарик от пловдивската структура. Кандидати за районни кметове на Пловдив от ИТН са Йордан Ангелов за район „Централен“, Тервел Борисов – район „Южен“, Красимир Иванов – район „Западен“, Васил Петлешков – район „Източен“ и Димитър Станков – район „Тракия“. Другият журналист, който се кандидатира за кметските избори в Пловдив, е доскорошният главен редактор на „Марица“ – Руси Чернев. Той бе издигнат от Инициативен комитет и се регистрира за участие в предстоящите избори като кандидат за кмет от ПП „Партия консервативна България“.

Има такъв народ - Пловдив, Станислав Балабанов

35-годишният журналист Станислав Балабанов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП „Има такъв народ“. Днес от партията на Слави Трифонов регистрираха и листата си за общински съветници в Общинската избирателна комисия. Водач е учителят Ивайло Димов от ОбУ „Йордан Йовков“, потвърдиха за Дарик от пловдивската структура.

Кандидати за районни кметове на Пловдив от ИТН са Йордан Ангелов за район „Централен“, Тервел Борисов – район „Южен“, Красимир Иванов – район „Западен“, Васил Петлешков – район „Източен“ и Димитър Станков – район „Тракия“.

Другият журналист, който се кандидатира за кметските избори в Пловдив, е доскорошният главен редактор на „Марица“ – Руси Чернев. Той бе издигнат от Инициативен комитет и се регистрира за участие в предстоящите избори като кандидат за кмет от ПП „Партия консервативна България“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини