в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Областният управител Илия Зюмбилев: Дадох своя вот за ускореното развитие на Пловдив

Областният управител Илия Зюмбилев: Дадох своя вот за ускореното развитие на Пловдив

„Дадох своя вот за ускореното развитие на Пловдив“, заяви областният управител на област Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, след като гласува в СУ „Св. Седмочисленици“ в пловдивския район „Тракия“. Според него това може да стане, ако Общинският съвет и кметът работят заедно за благото на града. Областният управител се надява новите общински съветници да бъдат отговорни и да милеят за гражданите на Пловдив, да подкрепят усилията и действията на бъдещия кмет, за да може той бързо да излезе от настоящия хаос и развитието му да тръгне нагоре. Д-р Илия Зюмбилев призова гласоподавателите от Пловдивска област да бъдат активни граждани, да излязат и да дадат своя вот за бъдещето на своите общини.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Областният управител Илия Зюмбилев - Дадох своя вот за ускореното развитие на Пловдив

„Дадох своя вот за ускореното развитие на Пловдив“, заяви областният управител на област Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, след като гласува в СУ „Св. Седмочисленици“ в пловдивския район „Тракия“.

Според него това може да стане, ако Общинският съвет и кметът работят заедно за благото на града. Областният управител се надява новите общински съветници да бъдат отговорни и да милеят за гражданите на Пловдив, да подкрепят усилията и действията на бъдещия кмет, за да може той бързо да излезе от настоящия хаос и развитието му да тръгне нагоре.

Д-р Илия Зюмбилев призова гласоподавателите от Пловдивска област да бъдат активни граждани, да излязат и да дадат своя вот за бъдещето на своите общини.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини