в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Коалиция „Съединени за Пловдив“ внесоха документи за регистрация в ЦИК

Коалиция „Съединени за Пловдив“ внесоха документи за регистрация в ЦИК

Коалиция „Съединени за Пловдив“ внесе днес документи за регистрация в ЦИК , за да участва в местните избори на 29 октомври. Коалицията се състои от пловдивските партии „Кауза България“ и „Новите лидери“. Към тях, на местно ниво, се очаква да се присъединят ВМРО, ЗС „Александър Стамболийски“, както и други силни формации, за да се явят обединени на вота във втория по големина български град. До седмица ще станат ясни и кандидатите за кмет, кметове на райони и общински съветници, като се очаква „Съединени за Пловдив“ да издигне силен кандидат за кмет, като противовес на посочените от софийските партийни централи кандидати на другите партии. Документите бяха внесени от председателя на „Кауза България“ Георги Титюков и общинските съветници от партията Румяна Толова и Едуард Сарафян.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Коалиция Съединени за Пловдив внесоха документи за регистрация в ЦИК

Коалиция „Съединени за Пловдив“ внесе днес документи за регистрация в ЦИК , за да участва в местните избори на 29 октомври.
Коалицията се състои от пловдивските партии „Кауза България“ и „Новите лидери“.

Към тях, на местно ниво, се очаква да се присъединят ВМРО, ЗС „Александър Стамболийски“, както и други силни формации, за да се явят обединени на вота във втория по големина български град. До седмица ще станат ясни и кандидатите за кмет, кметове на райони и общински съветници, като се очаква „Съединени за Пловдив“ да издигне силен кандидат за кмет, като противовес на посочените от софийските партийни централи кандидати на другите партии.

Документите бяха внесени от председателя на „Кауза България“ Георги Титюков и общинските съветници от партията Румяна Толова и Едуард Сарафян.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини