в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Кандидат-кметът на „Съединени за Пловдив“ Славчо Атанасов ще раздава знамена на 6 септември

Кандидат-кметът на „Съединени за Пловдив“ Славчо Атанасов ще раздава знамена на 6 септември

На 6 септември, в деня, когато празнуваме едно от най-знаменателните събития в новата ни история –  Съединението на Княжество България и Източна Румелия, коалиция „Съединени за Пловдив“ кани гражданите и гостите на града да развеят заедно националния трибагреник. Събитието започва в 11 часа пред Историческия музей в Пловдив. Кандидатът за кмет на коалицията Славчо Атанасов, председателят на „Кауза България“ Георги Титюков, общинските съветници от партията  Румяна Толова, Едуард Сарафян, Николай Бухалов, съветникът от ВМРО Владимир Кисьов и активисти от партиите в коалицията, ще подарят българското знаме на всички, които искат да се включат в инициативата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Славчо Атанасов

На 6 септември, в деня, когато празнуваме едно от най-знаменателните събития в новата ни история –  Съединението на Княжество България и Източна Румелия, коалиция „Съединени за Пловдив“ кани гражданите и гостите на града да развеят заедно националния трибагреник.

Събитието започва в 11 часа пред Историческия музей в Пловдив. Кандидатът за кмет на коалицията Славчо Атанасов, председателят на „Кауза България“ Георги Титюков, общинските съветници от партията  Румяна Толова, Едуард Сарафян, Николай Бухалов, съветникът от ВМРО Владимир Кисьов и активисти от партиите в коалицията, ще подарят българското знаме на всички, които искат да се включат в инициативата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини